Po nova odličja za Kekčev pokal

V soboto, 21.10.2017 je prvi turnir za Kekčev pokal tradicionalno izvedlo SD Leskovec. Prekaljenim udeležencem – Neji, Tinkari, Inji, Luki in Marku, so se letos na tekmovanju med cicibani pridružili še Katja, Lana in Levin, med mlajšimi pionirji pa Tjaša in Žan. Na prenovljenem strelišču so tekmovalce pričakale nove elektronske tarče, ki so marsikomu povzročile kakšen nejasen pogled in posledično slabši strel. Novost pa niso bile le elektronske tarče. V letošnji tekmovalni sezoni se je namreč skrajšal tudi pripravljalni čas za tekmovanje na le sedem minut. Kljub novostim so naši Kekci in Mojce dali vse od sebe in dosegli odlične rezultate.

Zmaga med mlajšimi pionirkami je pripadla Inji Urbas, na odlično tretje in četrto mesto pa sta se uvrstili Neja Ribič in Tjaša Kužnik. Tjaša je sicer dosegla enak rezultat kot Neja, a z eno desetko manj. Izvrstnim dosežkom mlajših pionirk se je pridružili tudi mlajši pionir Žan Krejan Cingerle, ki je dosegel enak rezultat kot tretje uvrščeni, a z eno desetko manj, in se tako uvrstil ne odlično četrto mesto. Ekipa mlajših pionirjev v sestavi Marka, Tinkare in Inje je ekipno zasedla drugo mesto.

Cicibanka Katja Krejan Cingerle, ki se je Kekčevega pokala letos udeležila prvič, je osvojila drugo mesto. Ekipa cicibanov in cicibank, ki so jo zastopali Levin, Katja in Lana, pa je osvojila odlično tretje mesto.

Iskrene čestitke vsem nastopajočim.

 

Avtor: Aleš Urbas

Foto: Aleš Urbas