Mladinci uspešni na Strelskih upih

Strelsko društvo Kovinar Ormož je v soboto 28.11.2015 organiziralo že tradicionalno tekmovanje mladih strelcev letnikov 1995 in mlajših s standardno zračno puško. Tekmovanje se je odvijalo na strelišču Občinske strelske zveze v Ormožu. Tekmovanja se je udeležilo kar 8 naših mladih strelcev, ki so SD Grosuplje zastopali kar z dvema ekipama.

Prvo ekipo so sestavljali Jerovšek Klavdija, Kolenc Jan in Kadunc Maj ter v konkurenci 15 prijavljenih mešanih ekip dosegli odlično prvo mesto ter osvojili prehodni pokal. V kvalifikacijah se je med dekleti najbolje odrezala Klavdija Jerovšek s 413,0 zadetki. Po zelo težkem boju v finalu je z 205,0 krogi osvojila drugo mesto.

Klavdija 2.mesto 2

V finalno tekmovanje sta se po kvalifikacijah uvrstila tudi Jan Kolenc s 408,2 krogi in Maj Kadunc s 401,6 krogi. V finalu se je odlično odrezal Maj Kadunc in se z 204,7 doseženimi streli uvrstil na drugo mesto ter samo 0,9 kroga zaostal za prvouvrščenim Erikom Kandare s SD Cerknica.

Maj 2.mesto 2

V drugi ekipi so nastopili Rebeka Slak, Najla Durdžić in Amadej Slak ter se uvrstili na 10. mesto. Posamezno sta tekmovali tudi Olja Kolenc in Teja Vrbnjak Erbežnik. Čeprav se z rezultati niso mogli kosati s svojimi kolegi iz prve ekipe, so si nabrali novih izkušenj za nadaljno pot v športnem strelstvu.

Vsem tekmovalcem čestitke za dosežene rezultate.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate prispevek s Strelskih upov.

Utrip Ormoža 3.12.2015