Aleš Katarinčič na 2. turnirju Lige mladih do državnega rekorda

Na 2. turnirju državnih lig v Kidričevem so grosupeljski strelci blesteli. Za mlajše kategorije je turnir potekal v soboto, 16.11.2019, za člane pa v nedeljo 17.11.2019. Največji uspeh je dosegel starejši deček Aleš Katarinčič, ki je z zračno pištolo zadel 177 kr. in za 3 kr. izboljšal državni rekord.

Aleš Katarinčič na 1. mestu z novim državnim rekordom

V posamični konkurenci starejših deklic je zmagala z zračno pištolo tudi Tiana Josić. Zmagovalno ekipo st. deklic in dečkov z zračno pištolo je še dopolnil Marcel Marinčič.

Tiana Josić 1. mesto
Ekipa st. dečkov in deklic 1. mesto

Tudi ekipa starejših deklic (Inja Urbas, Neja Ribič in Tjaša Kužnik) s serijsko zračno puško je stala na stopničkah z zlatim pokalom. Neji Ribič pa je le za las ušlo 3. mesto. V kategoriji st. dekic z zračno puško sta Neja Vidov in Ema Lampič dosegli odlično 4. in 5. mesto.

Ekipa st. deklic 1. mesto

V kategoriji kadetinj in mladincev sta si zlati kolajni priborila Sara Slak z zračno puško in Amadej Slak z zračno pištolo. Ekipa mladink (Olja Kolenc, Laura Erjavec in Anja Trontelj) so z zračno puško osvojile 8. mesto.

Sara Slak 1. mesto
Amadej Slak 1. mesto

V 1. A Državni ligi z zračno puško smo imeli ponovno dva finalista, tokrat Klavdijo Jerovšek in Željka Moičević. Oba sta v finalnem delu tekmovanja ohranila mirne živce in osvojila Klavdija zlato kolajno, Željko pa bronasto kolajno. Ekipo je dopolnila še Sara Slak, ki je tokrat zasedla odlično 2. mesto. Ekipa članov z zračno pištolo je osvojila 10. mesto.

Klavdija 1. mesto in Željko 3. mesto
Ekipa 1. A Državne lige z zračno puško – 2. mesto

Čestitke dobitnikom medalj.