Strelec leta 2017

37. razglasitev najboljših strelcev Strelske zveze Slovenije za leto 2017 je tokrat potekalo v sredo 13. decembra 2017 v Gostišču Soklič pri Dobu. Na seznamu najboljših tekmovalcev strelske sezone 2016/2017 se je izpisalo ime naše pionirke Sare Slak in že osmo leto zapored ime Strelskega društva Grosuplje.

      

Ponosni smo lahko, da imamo v društvu veliko tekmovalcev, ki dosegajo odlične rezultate. Vsak posameznik, je s svojim udejstvovanjem v društvu, doprinesel svoj delež k nazivu NAJ društva.

Sari Slak je puška sedla v roke že kot majhni deklici in po petih letih vstrajnega dela in množičnega nabiranja kolajn tako na regionalnem kot tudi državnem nivoju si je v letu 2017 priborila naziv naj strelke v pionirski kategoriji.

Strelja z zračno in malokalibrsko puško, v obeh disciplinah je na obeh državnih prvenstvih v letu 2017 osvojila naslov podprvakinje. Dokazovala se je tudi v državni ligi za Pokal prijateljstva, kjer je slavila kar na petih od šestih tekem, s svojo ekipo pa je bila nepremagljiva vseh šest tekem.

Čestitamo ti za tako izjemen uspeh ter ti želimo, da še naprej uživaš v tem kar počneš.

Bronasto plaketo za državni rekord mladinke z zračno puško 10m s 415,8 krogi je prejela Klavdija Jerovšek. Za ekipni državni rekord  kadetinje s puško 50m leže (1767,8 krogi) pa so bronasto plaketo prejele tudi kadetinje Olja Kolenc, Zala Katarinčič in Najla Durdžić.

Vztrajno in marljivo delo je rezultat številnih dosežkov, ki jih člani Strelskega društva Grosuplje dosegajo in marsikdaj tudi presežejo. Čestitke za presežke, ki so nam in vam lahko v ponos.