V znamenju štirih odličij na začetku leta 2018

Za naše tekmovalce je bil od 5. do 7. januarja zelo naporen vikend, še posebej za nežnejši spol. Strelsko društvo Trzin je letos prvič izpeljalo mednarodna turnirja Pokal Trzina in Skirco Borisa Paternosta v mengeški športni dvorani Harmonija. Poskrbeli so za prijetno vzdušje na samem tekmovalnem prizorišču, kot tudi za počitek in razvedrila. V tako prijetnem ozračju so bili tudi naši člani uspešni. V petek sta se Klavdija Jerovšek in Jan Kolenc udeležila tekmovanja mešanih parov in osvojila odlično 1. mesto. Nova olimpijska disciplina je bila tokrat prvič organizirana v Sloveniji in ponosni smo, da je zlato osvojil naš par.


V soboto so se pomerili pionirji ter mladinci in člani tako s pištolo kot s puško. Klavdija in Jan sta se v disciplini z zračno puško uvrstila v finalno tekmovanje. Klavdija je osvojila 4. mesto, Jan pa odlično 1. mesto.

  

Z zračno pištolo je ekipa članov v sestavi Ivanc Roka, Francita in Habjan Žige osvojila 1. mesto. Rok in Franci sta se uvrstila v finale, pri čemer se je Rok povzpel na sam vrh in se okitil z zlatom.


Svoj nastop je Rok ponovil tudi v nedeljo ter že drugič stopil na najvišjo stopničko. V nedeljo se je v finalno tekmovanje uvrstila tudi Klavdija in s tem potrdila svojo dobro pripravljenost.


Izjemno dobro so se odrezale tudi naše mlajše članice Olja, Sara, Zala, Hana in Rebeka, saj so vse dosegle rezultate nad 600. Za njih je bilo 60 strelov kar precejšen zalogaj in uspešno so ga premagale.

Čestitke in uspešno še naprej.