Čez hribe na Kekčev pokal v Kisovec

Na mrzlo sobotno jutro, drugega decembra, so se naši najmlajši strelci odpravili čez hribe, v zasneženi kraj Kisovec, kjer je v organizaciji SD Kisovec potekal tretji letošnji turnir za Kekčev pokal.

Tekmovanje sta ogrela cicibanka in mlajši pionir, oba iz SD Kisovec, ki sta najbolje izkoristila prednost domačega strelišča in dosegla izjemen rezultat 188 krogov, kar je za vse ostale nastopajoče predstavljalo previsoko oviro.

Med našimi cicibankami se je, po koncu tekmovanja, srebrni nasmešek na obraz prikradel Lani Kužnik, Katja Krejan Cingerle je zasedla 6. mesto, sedma pa je bila Maša Zorc.

 

Med mlajšimi pionirkami se je na 2. mesto uvrstila Inja Urbas, 5. mesto si je pristreljala Neja Ribič, šesta pa je bila Tinkara Andročec.

Med mlajšimi pionirji se je najbolje uvrstil Mark Rombo, ki je z odličnim rezultatom 181 krogov zasedel 7. mesto. Do tretjega mesta ga je ločil en sam krog.

Ekipa mlajših pionirjev/irk, katero so to pot sestavljali Mark Rombo, Inja Urbas in Tinkara Andročec, je na izredno izenačeni tekmi zasedala izvrstno drugo mesto. Za prvo uvrščeno ekipo SD Kisovec so zaostali za 1 krog, tretje uvrščeno ekipo SD Juršinci pa so premagali prav tako za 1 krog.

Ekipa cicibank, v sestavi Lane Kužnik, Katje Krejan Cingerle in Maše Zorc je zasedla 4. mesto.

Vse pohvale tudi organizatorjem tekmovanja, ki so poskrbeli za udeležence s slanimi prigrizki, toplim čajem in okusnimi picami.