Uspešen zaključek 2. turnirja Pokalnih tekem

Strelsko društvo Trzin je organiziralo 2.turnir za Pokal Slovenije 1.A in 1.B lige, Pokal prijateljstva in Ligo mladih na ljubljanskem strelišču v soboto 19.11. in nedeljo 20.11.2016. Oba dneva se je zvrstilo kar 445 tekmovalcev. Iz SD Grosuplje se je tekem udeležilo 24 posameznikov, ki so tvorili skupno 7 ekip.

Članska ekipa z zračno pištolo v sestavi Ignaca Jerovšek, Roka Ivanc in Francita Ivanc je zasedla 2. mesto, članska ekipa z zračno puško v sestavi Željka Moičević, Klavdije Jerovšek in Jana Kolenc pa 1. mesto in si tako prisvojili dodatne točke v 1. A  ligi za Pokal Slovenije. V posamezni konkurenci je Željko Moičević posegel po drugem mestu.

ekipno-2-mesto-pistola zeljko-2-mesto

V nedeljo so nas že drugič to sezono razveselile pionirke, ki so ekipno v sestavi Sare Slak, Laure Erjavec in Anje Trontelj zasedle 1. mesto. Prav tako se je Sara Slak tudi tokrat povzpela na prvo stopničko, Laura Erjavec pa je osvojila bronasto medaljo.

ekipa-pionirk-1-mesto sara-1-mesto

Kadetinje v sestavi Zale Katarinčič, Olje Kolenc in Najle Durdžić so dosegle četrto mesto. Mladinska ekipa v sestavi Jana Kolenc, Rebeke Slak in Teje Vrbnjak Erbežnik pa odlično 2. mesto. Jan je v posamezni konkurenci mladincev posegel po tretjem mestu.

ekipa-mladinci-2-mesto jan-3-mesto

Iskrene čestitke za ekipne in osebne uspehe.