Otvoritev tekmovalne sezone za Kekčev pokal

V soboto 27. 10. 18 je potekal prvi turnir v strelski sezoni 2018/2019 za Kekčev pokal v Leskovcu pri Krškem. Tekmovanja se je udeležilo 50 strelk in strelcev iz 14 društev. Iz našega društva se je tekmovanja udeležilo 8 tekmovalcev in prav vsi so pokazali obilo strelskega znanja.

Med mlajšimi pionirkami je Inja Urbas, po izenačenem rezultatu, osvojila 2. mesto, saj je zadela več desetk kot tretje uvrščena tekmovalka. Tjaša Kužnik je osvojila 4. mesto, Tinkara Andročec pa 6. mesto.

Vsa tri dekleta so zastopala ekipo SD Grosuplje in na koncu zasluženo slavile ekipno zmago. Med mlajšimi pionirji se je Žan Krejan Cingerle uvrstil na 6. mesto.

Pri cicibankah in cicibanih sta se na stopnički uvrstila Katja Krejan Cingerle in Urban Meglen. Oba sta zasedla odlični 3. mesti. Urban si bo to tekmovanje še posebej zapomnil, saj je osvojil svoje prvo odličje za Kekčev pokal. Timotej Slak se je uvrstil na 5. mesto, Lana Kužnik pa je zasedla 7. mesto.

Najmlajša ekipa SD Grosuplje, v sestavi Lane Kužnik, Urbana Meglena in Katje Krejan Cingerle, je prav tako stopila na zmagovalne stopničke in se veselila osvojenega drugega mesta.

Iskrene čestitke vsem nastopajočim.

Aleš Urbas