DRŽAVNO PRVENSTVO S PIŠTOLO NA 25 m IN MALIM KALIBROM NA 50 m

V strelskem centru Gaj – Pragersko je 3. – 4. septembra potekalo 26. državno prvenstvo v streljanju s pištolo na 25  m v treh disciplinah: hitrostrelni pištoli, pištoli s središčnim vžigom in standardni pištoli. Tekmovanja so se udeležili tudi naši člani Žiga Habjan, Franci Ivanc in Anton Lesar ter osvojili ekipno 3. mesto v dveh disciplinah: s pištolo s središčnim vžigom in standardno pištolo.

vk-na-25m

26. državno prvenstvo z malim kalibrom na 50 m se je 10. septembra na Pragerskem pričelo z disciplino leže. Ekipa pionirjev je zasedla 4. mesto in ekipa pionirk 2. mesto. Izjemen uspeh sta dosegli Klavdija Jerovšek z uvrstitvijo na 3. mesto v mladinski konkurenci in pionirka Zala Katarinčič, ki je osvojila naslov podprvakinje. Najla Durdžić, Rebeka Slak in Renata Oražem so dosegle 4. mesto.

klavdija-mk-lezepionirke-mk-leze zala-mk-leze

V nedeljo 11. septembra so se pomerili v streljanju z malokalibersko puško v disciplini trojnega položaja in s pištolo. Mladinka Klavdija Jerovšek je osvojila 2. mesto, Renata Oražem in Željko Moičević pa sta v članski konkurenci zasedla 3. mesto. Članska ekipa s pištolo, ki so jo sestavljali Anton Lesar ter Rok in Franci Ivanc so osvojili 3. mesto, pionirke v sestavi Zale Katarinčič, Najle Durdžić in Sare Slak pa so za 37. krogov izboljšale ekipni državni rekord.

clani-mk-pistola-3mesto  pionirke-tp-rekordklavdija-tp-2-mesto renata-tp-3-mesto zele-tp-3mesto

Čestitke vsem nastopajočim.