Regijsko prvenstvo Osrednje regije

V sredo 16.03.2016 in petek 18.03.2016 se je na Ljubljanskem strelišču odvijalo regijsko prvenstvo Osrednje regije za vse kategorije z zračno puško in pištolo. V sredo se je tekmovanja udeležilo 15 naših kadetov, mladincev in članov, v petek pa 28 cicibanov, ml. pionirjev in pionirjev. Iz celotne Osrednje regije se je prvenstva udeležilo 178 tekmovalcev.

Uspehi grosupeljčanov so se vrstili eden za drugim. Kadetinja Rebeka je osvojila 1. mesto, kadet Amadej 2. mesto. Pri mladincih sta izstopala Jan in Maj, pri mladinkah pa Klavdija in Teja.

kadetinje posamično mladinke posamično

kadeti posamično mladinci posamično

Pri članih z zračno pištolo je izstopal Ignac Jerovšek, ki je osvojil 1. mesto in Žiga Habjan z 3. mestom. Ekipno so se povzpeli na 1. mesto.

člani PI ekipno

Tudi naši najmlajši so posegali po najvišjih mestih. Izjemen uspeh je bil viden pri cicibanih in cicibankah. Luka Hren je osvojil prvo mesto, Mark Rombo tretje, Tinkara Andročec prvo in Inja Urbas drugo mesto. Prav tako sta obe ekipi, ki sta ju dopolnila še Aleš Katarinčič pri cicibanih in Neja Ribič pri cicibankah, osvojili 1.mesto.

Inja in Tinkara Luka in Mark

Pri mlajših pionirjih sta po medaljah posegla Tim Rojec in Vid Andročec, pri ml. pionirkah pa Sara Slak. Obe ekipi sta prav tako osvojili prvo mesto, k skupnemu rezultatu pa so prispevali še Žak Novak Novljan, Natalija Breskvar Potecin in Maruša Vidic.

ekipa ml.pionirji Sara Tim in Vid

Pionirka Najla Durdžić je osvojila drugo mesto, njena ekipa, z Oljo Kolenc in Lauro Erjavec pa prvo mesto.

ekipa pionirk Najla 2.mesto

Čestitamo vam za dosežke in vam želimo čim uspešnejše priprave na državno prvenstvo.